BØRNENES KONTOR M.FL.

Lars Larsens JYSK Fond støtter julehjælp 2022

Inflationen og de høje energipriser satte mange familier under pres i 2022. Der var derfor også et stort antal ansøgere til julehjælp hos forskellige hjælpeorganisationer, som i julen 2022 havde ekstraordinært brug for støtte.

Lars Larsens JYSK Fond valgte specifikt at dedikere en del af årets uddelinger til julehjælp gennem donationer til tre forskellige organisationer.

I Aarhus modtog Børnenes Kontor en uddeling. Børnenes Kontor uddeler hvert år julehjælp til økonomisk trængte enlige og par med børn, som de blandt andet hjælper med julemad til både julefrokost og juleaften samt gaver, juletræer og pynt. Julehjælpen har stor betydning for modtagerne og Børnenes Kontor fik bl.a. disse taknemmelige hilsner efterfølgende:

”Tusind, mange tak. Det redder vores jul, at I hjælper.”

”Så blev det alligevel jul. Jeg var så glad, da jeg blev godkendt – det betyder alt for mig og mine børns jul.”

I Aalborg var det organisationen ’Raise for Kids’ som modtog en uddeling, så de kunne afholde jul for 110 sårbare og udsatte børn, unge og forældre fra lokalområdet d. 23. december. Omkring 50 frivillige var med til at sikre, at de udvalgte familier fik en god og mindeværdig juleaften med julemiddag, dans om juletræet og uddeling af gaver:

”Raise for Kids’ store julearrangement for sårbare og udsatte familier blev en succesfuld, bevægende aften hvor alle, gæster som frivillige, var meget rørte og glade. 61 børn og deres familier fik en stor oplevelse med et syv meter højt juletræ, gaver, besøg af julemanden med godteposer, god julemad, julesang og musik. Alt dette kunne lade sig gøre med hjælp fra Lars Larsens JYSK Fond. Tusind tak,” udtaler Sonja Christensen, der er formand for Raise for Kids.

I Silkeborg havde Midtjyllands Avis i samarbejde med Røde Kors initieret en stor juleindsamling. Dette initiativ modtog også en donation fra Lars Larsens JYSK Fond. Pengene fra indsamlingen, som samlet set nåede op på en million, blev uddelt som julehjælp til 400 familier og som donationer til humanitære organisationer og kirker.

I alt donerede Lars Larsens JYSK Fond 790.000 kroner til julehjælp 2022.